Raamdecoratie

Speciaal voor uw kunststof kozijnen heeft Master Home Comfort een assortiment aan raamdecoraties dat zonder boren in uw kostbare kunststof kozijnen kan worden bevestigd. Fraaie plissé stoffen of jaloezieën in een metalen frame die met sterke magneetstrips op de glaslatten van uw kunststof kozijn worden bevestigd. De frames kunnen gemakkelijk worden verwijderd en weer aangebracht.

Draaikiepramen kunnen moeiteloos open, dicht of in de kiepstand worden gezet.

De raamdecoraties zijn in verschillende stoffen, kleuren en designs verkrijgbaar, van lichtdoorlatend tot geheel verduisterend of een combinatie van beide.

LaCornice

De LaCornice is een plissé in een aluminium frame, dat door middel van sterk magneetband op het kozijn wordt geplakt. Hierdoor kan een draaikiepraam maximaal geopend worden. De LaCornice kan op bestelling zowel van boven naar beneden als zijwaards geleverd worden.

Shadow

De Shadow is een decoratieve raamdecoratie. Het doek van de Shadow is trapsgewijs gevouwen en dubbel uitgevoerd. Door dit dubbele doek ontstaat er een honingraatstructuur die enigszins isolerend is.

De Shadow wordt compleet voorgemonteerd geleverd en kan door middel van een sterk magneetband op de glaslatten worden geplakt. Het doek zelf bevindt zich tussen de glaslatten en het aluminium frame waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De Shadow is ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Day 'n Night

De Day 'n Night is een dubbele raamplissé welke van twee soorten stof is voorzien: doorschijnend en niet-doorschijnend. Dit stijlvolle raamdecoratieproduct is compleet voorgemonteerd in een aluminium frame en wordt door middel van sterk magneetband op het kozijn geplaatst. Met de Day 'n Night kunt u wisselen tussen niet-doorschijnend, decoratief en geheel open door middel van handgrepen op de trekbalk.

De Day 'n Night is uitermate geschikt voor slaapkamers, maar ook voor vochtige ruimtes, zoals bijvoorbeeld de badkamer. Het doek is in vele verschillende kleuren leverbaar.

Switch

De Switch is een zogeheten Top Down/Bottom Up plisséraamdecoratie welke in een aluminium frame is bevestigd. Afhankelijk van de privacy en lichtinval positioneert u de Switch. In elke stand geeft de Switch uw interieur een prachtige en decoratieve uitstraling. Het doek van de Switch is in vele kleuren leverbaar.

Latende

De Latende is een raamjaloezie met 25 mm lamellen welke is geplaatst in een aluminium frame. Door middel van sterk magneetband kan de Latende gemakkelijk op het kozijn geplakt worden. De jaloezie bevindt zich tussen de glaslatten waardoor er een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De bediening gaat van boven naar beneden en blijft in elke gewenste stand staan. De lamellen zijn en vele kleuren leverbaar.